
Black board

Μενού on site
-
Τυρί Coulommiers με τρούφα 21 €
-
Φουά γκρα πάπιας, πάστα κυδώνι, gingerbread, cacao grué 26 €
-
Gravlax σολομού 17 €
-
Μαγιάτικο ceviche, ταϊλανδέζικο γκρέιπφρουτ, yuzu, αβοκάντο 28 €
-
Γαλλικά σαλιγκάρια με σκόρδο και μαϊντανό 24 €
-
Rémoulade καβούρι, σελινόριζα, τρούφες 32 €
-
Πράσινη σαλάτα 9 €
-
Λαβράκι με αγκινάρες και μανιτάρια girolles 39 €
-
Τορτελόνι φρέσκου μπακαλιάρου Νορβηγίας, πατάτα, ζωμός μαύρου σκόρδου 32 €
-
Μαύρο ριζότο με τρούφες 32 €
-
Quenelles κοτόπουλου με σάλτσα καβούρι και τρούφα 28 €
-
Άγριο περιστέρι σε κρούστα, φουά γκρα, σελινόριζα 49 €
-
Καπόνι ψητό σε χωριάτικο στυλ, τρούφα, κρέμα κάστανου, γεμιστό λάχανο, σάλτσα sweat bread 39 €
-
Μοσχαρίσια μάγουλα με μανιτάρια chanterelles 21 €
-
Διπλό Black Angus Ribeye Prime USA, σάλτσα μανιταριών Morilles (για 2) 180 €
Menu sur place
-
Coulommiers aux truffes 21 €
-
Foie gras de canard, coing, pain d'épices, grué de cacao 26 €
-
Gravlax de saumon 17 €
-
Ceviche de sériole, pomelos thaï, yuzu, avocat 28 €
-
Escargots à l'ail et au persil 24 €
-
Rémoulade de crabe, céleri-rave, truffes 32 €
-
Salade verte 9 €
-
Bar, artichauts et girolles 39 €
-
Tortelloni de morue norvégienne fraiche, pomme de terre, bouillon à l'ail noir 32 €
-
Risotto noir aux truffes 32 €
-
Quenelle de poulet sauce crabe et truffes 32 €
-
Pigeon en croûte, foie gras, céleri-rave 49 €
-
Chapon campagnard rôti, truffe, crème de marrons, choux farcis, sauce 39 €
-
Joue de bœuf aux girolles 21 €
-
Double Black Angus Ribeye Prime USA, Sauce aux champignons Morelles (pour 2) 180 €



On-site menu
-
Coulommiers cheese with truffles 21 €
-
Duck foie gras quince, gingerbread, cacao grué 26 €
-
Salmon gravlax 17 €
-
Amberjack ceviche, Thai pomelos, yuzu, avocado 28 €
-
French snails with garlic and parsley 24 €
-
Crab rémoulade, celeriac, truffles 32 €
-
Green salad 9 €
-
Seabass artichokes and girolles mushrooms 39 €
-
Fresh Norwegian cod tortelloni, potato, black garlic broth 32 €
-
Black risotto with truffles 32 €
-
Chicken quenelle with crab and truffles 32 €
-
Pigeon in crust, foie gras, celeriac 49 €
-
Country style roasted capon, truffle, chestnut cream, stuffed cabbage, sweat bread sauce 39 €
-
Beef cheeks with chanterelles 21 €
-
Double Black Angus Ribeye Prime USA, Morelles mushroom sauce (for 2) 180 €